Hem Upplevelser Sameliv Öppettider Kontakta oss   Swedish English  
 
 
Boende i kåtan
 
 
”Den som bor i kåta har fritt inträde till Njarka samt tillgång till bastu, båt, kanot och fiskekort till viken. Möjlighet att lösa kort även till en större del av sjön.”
Bo i kåta eller fjällstuga

 

 

Kåtor - Njarka
I Njarkas tre kåtor på udden finns totalt åtta bäddar. Det finns vedkamin och ett litet gasolkök. Den som bor i kåta har fritt inträde till Njarka samt tillgång till bastu, båt, kanot och fiskekort till viken. Möjlighet att lösa kort även till en större del av sjön.

Pris för boende 1 natt: 800 kr/vuxen, 500 kr/barn.
2 nätter: 1300 kr/vuxen, 700 kr/barn............................................................................................................................................

Stugor - Häggsjön
Vi har också stugor vid Häggsjön intill Njarka samläger. Det är rymliga stugor med fyra bäddar. Stugorna är utrustade med dusch, wc och altan med fin utsikt mot sjön.

Pris: 3 500 kr/vecka & 600 kr/natt............................................................................................................................................

Stugor - Skäckerfjällen
Den som vill bo i fjällvärlden bokar in sig i någon av våra stugor i Skäckerfjällen. Vid Knivtjärn (Naipeluoppele) nära stigen mot Mansjön finns en mindre stuga med fyra bäddar. Kök och kamin drivs med gasol. Fiskekort kan köpas.

Pris: 350 kr/natt & person.

Minimum 2 personer.I norra Skäckerfjällen på gränsen till Norge ligger en stuga vid älven Gaunan. Båtskjuts över Torrön beställer man från Edevik till en större stuga med fyra bäddar och vedspis.

Pris: 400 kr/natt & person.
Minimum 2 personer.

 

Vi samarbetar med:
Studiefrrämjandets logotyp

 

Njarka Sameläger | Häggsjönäs Njarka 111, 830 15 Duved | E-post: info@njarka.com| Telefon: 076-770 07 79

Visit Sapmi Hem