Hem Upplevelser Sameliv Öppettider Kontakta oss   Swedish English  
 
 
Boende i kåtan
 
 
”Den som bor i kåta har fritt inträde till Njarka samt tillgång till bastu, båt, kanot och fiskekort till viken. Möjlighet att lösa kort även till en större del av sjön.”
Bo i kåta eller fjällstuga

 

 

Kåtor - Njarka
I Njarkas tre kåtor på udden finns det vedkamin och ett litet gasolkök. Den som bor i kåta har fritt inträde till Njarka samt tillgång till bastu, båt, kanot och fiskekort till viken. Möjlighet att lösa kort även till en större del av sjön.

Pris för boende 1 natt: 800 kr/vuxen, 500 kr/barn.
2 nätter: 1300 kr/vuxen, 700 kr/barn............................................................................................................................................

Stugor - Häggsjön
Vi förmedlar också stugor vid Häggsjön intill Njarka samläger. Det är rymliga stugor och utrustade med dusch, wc och altan med fin utsikt mot sjön.

Pris: 3 500 kr/vecka & 600 kr/natt............................................................................................................................................

Stugor - Skäckerfjällen
Den som vill bo i fjällvärlden kan vi förmedla stugor i Skäckerfjällen. Vid Knivtjärn (Naipeluoppele) nära stigen mot Mansjön finns en mindre stuga med kök och kamin som drivs med gasol. Fiskekort kan köpas.

Pris: 350 kr/natt & person.

Minimum 2 personer.I norra Skäckerfjällen på gränsen till Norge ligger en stuga vid älven Gaunan. Båtskjuts över Torrön beställer man från Edevik till en större stuga med fyra bäddar och vedspis.

Pris: 400 kr/natt & person.
Minimum 2 personer.

 

Vi samarbetar med:
Studiefrrämjandets logotyp

 

Njarka Sameläger | Häggsjönäs Njarka 111, 830 15 Duved | E-post: info@njarka.com| Telefon: 076-770 07 79

Visit Sapmi Hem